FAQ  •  Register  •  Login

use relative and ansolute simultaneously

Forum rules
Post confirmed bugs and approved feature requests here. Unapproved feature requests will be deleted.

Please limit posts to One Feature per Thread unless features are closely related.
<<

tazinator

Posts: 351

Joined: Fri Jul 05, 2013 7:35 pm

Post Mon Nov 18, 2013 4:37 pm

use relative and ansolute simultaneously

i use relative often but there are lots of times when i would have preferred using absolute controls for perhaps ten seconds. thexe times come perhaps once a minute
would like to be able to usr both
Play my new level! Two different teams fight over a nexus: One mainly defends while the other attacks! is fun
viewtopic.php?f=33&p=21002#p21002
<<

Skybax

User avatar

Posts: 1031

Joined: Thu Mar 11, 2010 9:17 am

Location: Washington

Post Mon Nov 18, 2013 4:44 pm

Re: use relative and ansolute simultaneously

You mean you want a relative/absolute toggle key.
raptor wrote:Sorry Skybax, I hijacked your signature so I could post lots of info.
Whittling While wrote:Does this mean I finally get quoted in someone's signature?
watusimoto wrote:Who are the devs around here?!?
<<

sky_lark

User avatar

Posts: 2012

Joined: Wed Mar 10, 2010 6:00 pm

Post Mon Nov 18, 2013 5:15 pm

Re: use relative and ansolute simultaneously

Yeah I hope so haha, I can't imagine how funky using both at the same time would be.
Follow Bitfighter! FacebookTwitterDiscord
<<

tazinator

Posts: 351

Joined: Fri Jul 05, 2013 7:35 pm

Post Mon Nov 18, 2013 9:39 pm

Re: use relative and ansolute simultaneously

:mrgreen:

No.. I mean both at once. Muahaha

that said my little brother changes my settings every time he plays so a settings preset would be nice
Play my new level! Two different teams fight over a nexus: One mainly defends while the other attacks! is fun
viewtopic.php?f=33&p=21002#p21002
<<

amgine

Posts: 1398

Joined: Thu Apr 19, 2012 2:57 pm

Post Wed Sep 09, 2015 2:24 pm

Re: use relative and ansolute simultaneously

Yeah I use the absolutely clunky Relative but then somone comes along and uses Absolute so I have to switch it back having a quick key for this would be nice....
Bitfighter Forever.
<<

watusimoto

Site Admin

Posts: 1558

Joined: Tue Feb 23, 2010 7:07 pm

Location: Quartz's mom's house

Post Wed Sep 09, 2015 5:15 pm

Re: use relative and ansolute simultaneously

If we made a chat command to toggle mode, you could assign it to a quickchat item, and change pretty quickly.
<<

amgine

Posts: 1398

Joined: Thu Apr 19, 2012 2:57 pm

Post Wed Sep 09, 2015 5:25 pm

Re: use relative and ansolute simultaneously

Thats a fine compromise I have no issues with that its less programming that way.
Bitfighter Forever.

Return to Bitfighter Features

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron